dimarts, 17 de maig del 2016

L'ONA AL PAíS DE LES MARAVELLES

A classe vam preparar una obra de teatre per anar a representar-la a una de les biblioteques de Gavà a l'hora del conte.

Ja que a la biblioteca es presentaven els llibres de l'Anna García, "L'Ona i la pedra màgica" i "L'Ona i el seu aniversari", vam decidir fer-li un homenatge representant una adaptació dels seus llibres ja que ella vindria a veure l'obra avans de la presentació.

L'obra de teatre que vam representar va ser " L'Ona al país de les Maravelles", una obra inspirada en els llibre "L'Ona i la pedra màgica" i "L'Ona i el seu aniversari" de l'Anna García, i el conte del País de les Maravelles.

Aquí podeu veure el cartell que van posar per Gavà i rodalies per a que els nens i les nenes anessin a veure la presentació dels llibres i l'obra.


Aquí algunes fotos de l'obra:




 Al final de l'obra l'Anna es va fer una foto amb totes les actrius de l'obra:


 En acabar l'obra vam fer una serie de tallers de: corones, felicitacions d'aniversari, pintacares, decorar la teva pedra, posar el dit a l'espelma...



L'Anna també va voler participar en els tallers:


Al finalitzar els tallers va donar pas a la presentació dels llibres:


Aquell va ser un dia en que vam disfrutar molt tant representant l'obra de teatre com fent els tallers. Va ser una bonica tarda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada